Individuele Coaching met Paarden

Coaching met Paarden  is de ultieme vorm van ervaringsgericht leren (zie ook mijn blog hierover op deze website) en zodoende kunnen er vaak effectieve en verrassende antwoorden gevonden worden op vragen over b.v. het stellen van grenzen en assertiviteit, angst en zelfvertrouwen, loopbaan en re- integratie, rollen en posities en het versterken van persoonlijk leiderschap en authenticiteit.

De praktijk laat zien dat deze manier van werken veel impact heeft en de effecten duurzaam zijn.

Ons coachingstraject wordt ook geheel aangepast aan de leervraag van onze klanten. Het is altijd maatwerk !

Voor deelname aan de sessie is ervaring met paarden niet nodig.  Er wordt ook niet gereden op de paarden. De activiteiten gebeuren op de grond in een directe interactie met het paard.

De coachingsessies verzorgen wij in onze buitenmanege die direct aan de workshopruimte grenst.

De sessies worden geleid door ondergetekende (Hanneke Maessen).  Ik heb ruime werkervaring opgedaan als HR- en interim manager, trainer en coach. Coachstijl dynamisch, empatisch, respectvol, warm en met humor :-)

Duur van het traject :  bepalen we samen in overleg, aangezien deze werkwijze heel effectief is heb je maar weinig sessies nodig, het varieert van 1 tot 3 sessies.

 

Tarief : 60e* per uur

Duur van een sessie : gemiddeld 1,5 uur

Speciale december 2019 aanbieding : 20% korting op een individuele coachingssessie. Trakteer jezelf op een bijzondere coachingssessie met impact of verras een ander met een cadeaubon deze feestdagen. 

 

Interesse ?

Meld je dan aan via maessenhanneke@gmail.com of bel Hanneke voor meer informatie of een gratis kennismakingsgesprek 06-40839938.

 

 * Prijzen zijn ex. BTW