Training Persoonlijk Leiderschap met Paarden

Training Persoonlijk Leiderschap met Paarden

Heb jij wel de regie over je eigen leven ?

Leid jij wel het leven dat je wilt ? Of weet je niet eens meer wat je echt wilt ? Of waar je kracht ligt ? Wat houdt je tegen om te zijn wie je echt bent ?

Word je geleefd en lijk je niet in staat om de regie terug te nemen ? Laat me je geruststellen jij kunt dat ! Je weet alleen nog niet hoe !

Dus wil jij graag de regie over je leven terug ? Wil je graag weer voelen wat je echt wilt en waar je kracht ligt ? Met meer zelfvertrouwen kiezen en in het leven staan ?

Kom dan nu in actie ! En schrijf je in voor onze training Persoonlijk Leiderschap ! Geef je leven een Horsepowerboost :-)

 

Tijdens deze training ontwikkel je een duidelijk innerlijk kompas. Als jij weer weet wie je bent en waar je heen wilt sta je ook met meer zelfvertrouwen in het leven. Je leert om je grenzen beter aan te geven. Je neemt de regie over je leven terug !

 

Hoe dan ?

Deze training is een combinatie van een intensief persoonlijk deel en een gezamenlijk deel in een kleine groep van maximaal 8 personen.

Iedere deelnemer krijgt drie individuele coachsessies met onze paarden. We gaan kijken waar je nu staat, waar je vandaan komt en wat je nog meedraagt aan ballast uit je verleden. Tenslotte gaan we kijken waar je naar toe wilt en welke overtuiging jou belemmert om daar te komen. Deze 3 sessie zullen een enorme impact gaan maken op de manier waarop je naar jezelf en anderen kijkt. Door het werken met paarden wordt het onzichtbare zichtbaar en het ongrijpbare tastbaar. Het werkt feitelijk als een procesversneller.

De gezamenlijke sessies zijn een feest van herkenning voor de deelnemers. Je ervaart dat je niet de enige bent die aan het worstelen is. Samen gaan we de volgende onderwerpen o.a. onderzoeken : ben ik pro-actief ?, hoe maak ik contact, hoe verhoud ik me tot de ander, wat zijn mijn waarden en kwaliteiten, hoe kan ik meer gaan leven naar mijn waarden, hoe communiceer ik en hoe kan dat mogelijk effectiever ?

 

Wat vonden deelnemers van deze training ?

Deze training heeft me zo goed op weg geholpen. Het heeft me bewust gemaakt van mijn kracht en mijn belemmeringen. Ik weet nu wat ik graag wil en wat me in het verleden heeft tegen gehouden. Inmiddels heb ik zowel privé als in mijn werk grote stappen kunnen zetten en voel ik me een veel lichter en blijer mens. De combinatie individueel en in de groep is heel fijn. Individueel ga je heel privé de diepte in en in de groep hadden we veel steun aan elkaar en ook veel plezier. Hanneke is een prettige en kundige trainer/coach met hart voor haar coachéés.

 

Wat kost dat ?

Prijs : 595e 

 

Dit is inclusief :

3 individuele Paardencoachingssessies van 1,5 uur

6 dagdelen training

1 terugkommiddag (nog niet ingepland)

e-coaching tussen de trainingsdagen door

lesmateriaal

koffie, thee, lekkers etc.

 

De data van de 6 trainingsmiddagen, van 13.00 tot 17.00

Groep 1 :  vrijdag 18 oktober, vrijdag 8 november , vrijdag 22 november, vrijdag 6 december, vrijdag 17 januari, vrijdag 31 januari

Groep 2 : zaterdag 19 oktober, zaterdag 9 november, zaterdag 23 november, februari , zaterdag 7 december, zaterdag 18 januari, zaterdag 1 februari

Planning individuele Coaching en terugkommiddag : in overleg.

 Dus ben je toe aan verandering ? Bereid om in jezelf te investeren ?Schrijf je dan snel in via de mail voor onze training Persoonlijk leiderschap !

(Het aantal plaatsen is beperkt.....)

 Maximaal 8 deelnemers per groep.

 

Als je je inshrijft voor 21 september ontvang je 10% vroegboekkorting !!

 

Voor meer informatie kun je me altijd bellen (06-40839938) of mailen maessenhanneke@gmail.com

 

Het programma :

1. Zelfreflectie

In de 3 individuele sessies met de paarden laten we je ervaren wat de impact van jouw gedrag is op de ander. Je krijgt meer zicht op je eigen gedrag. Aan de orde komen o.a. contact maken, kwaliteiten, belemmeringen, grenzen, leiding nemen en beperkende patronen uit je jeugd. De ervaring leert dat je met 3 sessies grote stappen kunt zetten in je ontwikkeling.

2. Waarden en Zingeving

We maken samen een reis naar binnen. Wat vindjij nu echt belangrijk ? Wat houdt je op dit moment tegen om te leven zoals je dat graag zou willen ? Wat geeft jouw leven betekenis ?

3. Kwaliteiten

Waar kom jij voor in beweging. Wat zijn je natuurlijke oftewel kernkwaliteiten dat wat jou jou maakt.

4. Pro-activiteit 

Waar ligt je invloed en waar niet. Hoe kun je je meer Pro-actief opstellen ?

5. Relaties  

We gaan kijken naar je verbinding met anderen. Hoe ga je gezonde relaties aan met anderen zonder jezelf daarin te verliezen. In je kracht blijven, grenzen aangeven, maar ook respect hebben voor de autonomie van de ander, leren samenwerken vanuit respect en vertrouwen.

6. Verbindende communicatie 

Communicatie is de sleutel voor betere werk en persoonlijke relaties !  Je oefent ook in de praktijk waarbij ik je ondersteun met e-coaching.

7. Hoe blijf ik in balans ? 

Op welke wijze kunnen wij onze hervonden balans houden  ? We streven immers naar een duurzaam resultaat.

 

Je maakt weer contact met je natuurlijke kracht en eigen wijsheid.......