Team quickscan met Paarden

Voor wie ?

Speciaal voor managers en teams die snelle resultaten willen. Bij deze werkvorm geen oeverloze discussies maar snelle en tastbare resultaten ! Geen welles en nietus discussie over ieders rol in het team meer, weg uit de verbaal cognitieve stand en in de doe en ervaar stand !

 

Waarom effectief ?

80% van wat we communiceren is non-verbaal, verbaal kunnen we bluffen, verdoezelen en zelfs liegen ... non-verbaal lukt dat niet

Paarden reageren 100% puur op non-verbaal gedrag en op onze energie. Ze houden het team een spiegel voor. Bij teamsessies maken paarden de rol van een ieder in het team concreet zichtbaar. Je kunt letterlijk zien of de neuzen dezelfde kant op staan. 

 

Hoe ?

Het team krijgt een opdracht als opstapje voor een "gesprek" met het paard. We reflecteren hierop. Kijken hoe dit past in de realiteit van alledag en gaan vervolgens oefenen met nieuw gedrag. Het succes van dit nieuwe gedrag geeft het team een boost. Ze voelen waar ze toe in staat zijn als ze beter gaan samenwerken. We evalueren en verankeren het geleerde na afloop met koffie en wat lekkers in onze knusse workshopruimte. Het team formuleert vervolgens doelstellingen waar ze samen mee aan de slag gaan. Desgewenst is er nog een follow up.

 

Conclusie :

Het is een hele leuke en actieve manier van werken met teams, die zeer snelle en duurzame resultaten oplevert ! 

 Check ook de praktijkvoorbeelden en ervaringen van klanten voor meer info (onder het kopje Paardencoaching?)

Voor meer informatie of een offerte bel of mail Hanneke (06-40839938) of maessenhanneke@gmail.com